*Bilden illustrerar det högsta valet av diamantkarat

Beloni Diamantring Flerstensring 18k vitguld

Ny produkt

13 596 kr

16 995 kr

- +

 
Mer info

Karatfördelning för respektive val

0.60ct

Center: 0.35ct - Briljantslipad - Sidostenar: 16st totalt 0.25ct - Briljantslipade

0.70ct

Center: 0.45ct - Briljantslipad - Sidostenar: 16st totalt 0.25ct - Briljantslipade

0.80ct

Center: 0.55ct - Briljantslipad - Sidostenar: 16st totalt 0.25ct - Briljantslipade

1.05ct

Center: 0.80ct - Briljantslipad - Sidostenar: 16st totalt 0.25ct - Briljantslipade

 
Specifikationer
ModellnamnBeloni
Slipningbriljantslipad
KlarhetVS1-VS2
FärgG-H
SlipkvalitetVery Good
Ädelmetall18k vitguld
Vikt ca (gram)4.8
Bredd ca (mm)2.5
RingtypFlerstensring

Alla diamanter är unika och innehar sin egna distinkta grad av färg, klarhet och slipning. Alla diamanter som säljs via oss graderas av ringtillverkaren som undersöker samt utvärderar och graderar diamanten objektivt med hjälp av geologisk samt terminologisk utrustning enligt den strikta standard dem är hängivna till.

Skriv din recension

Beloni Diamantring Flerstensring 18k vitguld

Skriv din recension

 
Kommentarer(0)

Det finns inga kundrecensioner just nu.

 
Diamantguiden

Skala diamantkvalité

Alla diamanter är unika och innehar sin egna distinkta grad av färg, klarhet och slipning. Alla diamanter som säljs via oss graderas av ringtillverkaren som undersöker samt utvärderar och graderar diamanten objektivt med hjälp av geologisk samt terminologisk utrustning enligt den strikta standard dem är hängivna till.

FÄRGRIVERTOP WESSELTONWESSELTONTOP CRYSTALCRYSTALTOP CAPECAPE
DEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
COLORLESSNEAR COLORLESSFAINTVERY LIGHTLIGHT
KLARHETFLAWLESSVERY VERY SLIGHTLY INCLUDEDVERY SLIGHTLY INCLUDEDSLIGHTLY INCLUDEDINCLUDED
FLIFVVS1VVS2VS1VS2SI1SI2SI3I1I2I3
SLIPNINGEXIDEALEXCELENTVERY GOODGOODFAIRPOOR
 
Ringstorleksguiden

Rätt ringstorlek

Oavsett ringdesign, sten, infattning eller ädelmetall du bestämmer dig för är allt förgäves om ringen inte passar! Rätt ringstorlek är därför mycket avgörande.

Hur man mäter ringstorlek

De allra flesta juvelerare kan snabbt och enkelt hjälpa dig att hitta din ringstorlek. Detta sätt rekommenderar vi eftersom det ger det mest exakta måttet.

Du kan även mäta upp din ringstorlek på egen hand. En av de vanligaste teknikerna är att använda ett snöre. Skapa en justerbar slinga av snöret likt en ring och dra åt tills det passar löst över fingret. Ta en markör eller penna och markera där slingan korsar. Lösgör snöret och lägg det vid ett måttband och läs av ringstorleken (cm). Vi säljer bl a verktyg för att avgöra ringstorlek som exempelvis ringpinnar.

Ändra storlek på en ring

Att förminska en ring är oftast relativt enkelt och inte så kostsamt. Skulle dock ringen vara av typen Eternity, dvs med stenar infattade runt hela ringens yta, kan det vara lite knepigare att få ett snyggt resultat. Att förstora en ring innebär oftast en något större kostnad än vid förminskning eftersom det innebär att man måste addera material. Likt fallet vid förminskning kan det vara svårt att få ett snyggt resultat vid förstoring av en Eternity-ring om inte storleksförändringen precis motsvarar en stens infattning. Vid eventuella önskemål om storleksförändringar av din ring föreslår vi att du söker kontakta med din lokala juvelerare.

Meny